Llar virtual d'en David Garcia Garzon (Vokimon)

Sobre mi

D'on soc

Visc a Sant Joan Despí al costat de Barcelona. Sempre ha sigut un poble molt maco, i ho serà fins que l'ajuntament i les inmobiliaries acabin de destrosar-ho. Ens diuen els paparres perquè, com al poble no tenim gaire oferta d'oci nocturn, vagis on vagis, sempre trobes gent de Sant Joan amb ganes de gresca.

Tinc una part granadina. La mare és d'un poblet de Sierra Nevada que es diu Lanteira. Hi vaig quan puc perquè sé quee m'espera gent molt xula i molta farra. També cal mencionar Jérez del Marquesao, el poble del costat. La meva avia era d'allí i com que els jerezanos ens cuiden tan bé, hi anem sovint.

Creatures

A l'Opinium deixo la meva opinió sobre els temes socials que més em mouen.

Als ratos lliures, faig Kompos, Butxos, Komiks, Disleksies... Això en cristià vol dir Musica, Dibuixos, Comics, Escrits... Una part de aquestes brakoluries les podeu trobar en el link Kreation.

Curro

Actualment treballo de desenvolupador a la cooperativa Som Energia lluitant per canviar el model energètic fent-ho més sostenible i democràtic.

Vaig ser docent a la Universitat Pompeu Fabra, durant meś de deu anys, impartint assignatures relacionades amb Enginyeria del Software, Programari Lliure i Metodologies Àgils. També hi vaig estar fent recerca sobre Audio i Música (Music Information Retrieval, Sintesis Espectral, Audo 3D) al Grup de Tecnologia Musical i al Departament d'Audio de la Fundació Barcelona Media.

Aki tinc penjat el meu curriculum si t'interesa.

Estudis

Vaig completar el Master en Tecnologies de la Informacio i dels Mitjans Audiovisuals en l'àrea del Audio Software Engineering. La meva tesi de Master: Visual Prototying of Audio Applications

Vaig cursar Enginyeria Superior Informàtica a Enginyeria la Salle. El Juny del 2002, vaig presentar el projecte de final de carrera titulat Support XML per a una llibreria d'Audio. El projecte incloia les primeres tasques que vaig desenvolupar al MTG.

Vaig cursar Enginyeria Tècnica Informàtica també a Enginyeria la Salle. En febrer de 2000 vai defensar el meu projecte de la Enginyeria Tècnica Informàtica enmarcat dintre de la línia de Sistemes inteligents del Departament d'Informatica de La Salle. És un sistema extensible de vida artificial, que simula l'evolució natural emulant els mecanismes de expressió gènica reals. Els vitxos que els hi dic jo.

Webs Temàtikes

Codders

Codders és la part de la meva web que recolza l'ensenyança de programació autodidacta i de franc. Proveeix alguns manuals d'elaboració pròpia, un lloc on pots proposar temes per fer investigació comunitària, llibreries, utilitats i links d'interes. Gran part del que abans era el meu directori public Share ara el pots trobar aquí.

El KKEP

El Klup de Karteadores Ezkizofrenetikos Perdios es una sekta kurtural ke va naixer fa molts anys en kartes amunt i avall. Tenim dikzionari propi, la nostra propia historia de la humanitat, els nostres propis postulats filosofiks... Vull dir... ke se'ns ha nat una mika l'olla fent koses.

MoDDeRs

MIDI, MOD, Trackers, Sequenciadors, Samplers, Mezkladors, Sintes virtuals... Si et sonen keixos mots, o si simplement t'agradaria coneixer coses sobre informatika i electrònika aplicades a la musika, kal ke visitis la pagina dels MoDDeR's:

Doctorials molt macos, software, fons de cancons, forums via web, cursets presencials, demos de productes, audicions... Entre tots ens ho fem i entre tots ens ho menjem.