Klup de Karteadores Ezkizofrenetikos Perdios
Gran Libro de las Krapulosidades i Posesiones de la Notxe de la Genesis Mistica

Les llegendes postkataklismikes

Des de temps inmemoriables, els ezkizofrenetiks, a les seves kartes, han inklos numeroses llegendes oriundes dels seus propis lividis. Aki teniu una petita mostra de keixes xtories on trobareu de ben segur inspirazio i rephlekzio.

La llegenda de Sen Chorze

Fa molts anys en un petit poble de Macropolia anomenat Sanllu, un noble i vetust autobus anomenat Sen Chorze encetava el seu cami, com cada dia, cap a la gran i contaminada Makropolis. Era un viatge ple de perills i bonys al camí que asetjaven als seu usuaris, pero ell habil i xpert savia com kaure en kadascun dells de forma que els okupants patissim el just com per que no es keixessin. Tot un allau de heroisme ke ningu no sabia apreciar i ke el no gosava a reivindicar.

Keix dia, pero, el President de Makropolia havia dormit molt malament perke la seva pubilla havia sigut raptada vilment per una banda de coloms assessins que l'esperaven a la sortida del prostibul on treballava... De sekretaria, es klar. La kosa anava de ke els coloms reclamaven 8 microdinars (una fortuna) per financiar la defensa del seu xpai aeri a Macropolis ke ultimament havia sigut invait d'una forma molt bestia pels extrictococos que sempre havien estat molt maleducats.

Els xtriktokokos eren uns bitxets molt petits que havitaven en els havitacles dels kotxes i ke mai havien okupat massa espai aeri per por de ke els avions sels hi caiguessin al damunt. Pero aixo havia deixat de se un problema pels xtrictococos per que les safates ja no eren tan agressives.

I els coloms assesins ara eren victimes d'una invasio de mikroorganismes unicelulars sense cilis que a mes a mes eren molt maledukats i no ajudaven a les velles a kreuar el carrer.

Un sabi indi va dir " Allo ke determina qui es bo i qui es dolent es el color del semafor quan ajudes a la vella a creuar el carrer." Pero els xtriktokokos no eren bons ni dolents simplement eren totalment amorals i aixo era el que realment indignava als coloms ke finalment es varen revelar contra el regim lobotom.

I van elegir un dia molt dolent per revelarse per que era Primavera i molts dells patien alergia i caien facilment en mans del opresor i era perke no podien evitar xternudar quan s'amagaven a les ombres kels protegien de la ma kasticadora.

Pero ket grup kum havia raptat la pubilla del President de Macropolia eren un grup especial seleccionat entre els mes bons coloms que no patien alergia i la seva accio va se impekapblement desorganitzada de forma que no sels pogues seguir la pista.

Vet aki que el Sen Chorze kex dia va arribar una miketa tard per ke els pikoletos tenien colapsat totes les sortides cap el Baix Neoascetisme amb els controls dels coloms i hi havia una caravana de moskes bestial perke els coloms obturaven tota la calçada i elles no podien passar. Donç va passar ke, axi ke va passar el control, el Sen Chorze va tenir la osadia de agafar els 50 amb una sola roda i picant de mans amb les altres. A mes duia una vara en ekilibri amb un plat i dins del plat hi habia un bistek de ternera amb patates, pesols grocs a motetes verdes que s'havien akonseguit amb experiments genetiks, un clongatode rustit amb zeba i pastanaga, una truita de virutes de camo, un kilo de tomakets, natre de peres i una nevera "no frost" de la Zanusi per que no es faci malbe tot el menjar. I damunt de la nevera portava la coleccio kompleta de cromos del goku, les seves nines preferides de kuan era petit, el rotge de butxaka del seu avi, un sofa per sentarse als semafors, un sable samurai per fer-se l'ayakiri si les koses es posen masa magres i un talla-ungles que duia forkilla, tenedor, obrellaunes per dretans, obrellaunes per xkerrans, tornavisos plans i de xtrella, fil de pescar, una bruixola, un amplificador operacional OP07 rustit y una cinta de lo mas duro 7 sense ke se li caigues res. Pero en arribar a la cruilla no va poder frenar i es va kedar inkrustat en un trailer de benzina molt gran amb cua i ales que tenia a la comarka morta de por per ke treia fum pel tub de darerra i es kruspia a totes les noies makes ke veia.

El va atravessar sense que se li caigues res i el trailer va xplotar i no va a tornar a apaveir a la poblacio. En reconeixement del seu merit l'alcade de Sanllu li va posar una medalla per ser tam bon ekilibrista la qual kosa li va garantitzar un brillant futur profesional al Gran Circo Ruso Mundial pro la Chechenia Libre.

Bueno, xpero ke te halla gustado la xtoria. Nos vemos.

Te saluda ezkizofrenetikamente:

Litel Teil of flais

Acopicú Loli:

Tengo noticias chungas. Recortan el presupuesto para el azucar y ya han llegado las fresas. Qué coipo hago ahora? Snif Snif. Seguiremos informando pero mientras tanto una bonita hitoria.

Habia una vez una mosca que se llamaba Fun, que se pasaba el dia dando vueltas a la lampara de clase. Se lo pasaba bomba porke de vez en kuando se le acercaba alguna amiga i jugaban a "a ver kien se choca mas fuerte contra el fluorescente" que era un juego muy divertido ke se habia puesto de moda en keixos dias anzestrales en ke la gente le daba por estudiar telekos i natras paranoias.

Bueno pues un dia le vino a visitar a la lampara una amiga que no veía des de hacia un par de semanas (eran tan jovenes entonces!), se llamaba Clong i en sus tiempos habia sido la mejor golpeadora de bombillas del barrio, kosa que le honraba i ke le hacia sentir muy orgullosa de sí misma. Clong tambien habia sido campeona de tiro al pellejo pero no era tan importante como lo otro.

Fun invitó a Clong a una merendola que hacian cada semana para celebrar las bodas de Santa Jada i ella accedió pues queria pasar un agradable dia de campo con sus amigas de la ninfancia. Fun se puso muy contenta y hizo vibrar sus alas fervorosamente contra el terminal de Jordi que estaba pasando una practica de Programación.

Salieron por la mañana muy temprano y fueron volando para el campo porke hacia mucho friugi i se les hacia xkartxa en las alas porke a Gub se le habia xtropeado el deskuageringador de xkartxa i no podian deskuageringarla si no iban volando para el campo antes de que se les iziera xkartxa en las alas i no pudiesen volar o algo así.

Pues estuvieron en el campo y se lo pasaron muy bien y colorin colorado... ah sí, que a Fun ese dia se le perdio un calcetin i estuvieron buskandolo toda la tarde. Es ke se me habia olvidao.

Agur i bon profit.

Nosfe Lof Xtori

Hola misis. Krek ke konek kest noi de listoria. Es diu Nosferatu i no el tink massa karinyo. Mes ben dit; no el trago. Per kulpa seba vai fer el ridikul davant de la ke era i enkara es la noia de la meva vida. D'axo ja fa gairebé dos anys i des de llavors el tink desterrat del meu cos i no el dexo kem posseeixi. I es ke en Nosferatu, Nosfe pels amiks, es una entitat lasciva que poseeix fliboides ezkizofrenetiks, kom jo i els KKEPerians, enkara ke es teorikament benevol. Jo no penso ke ho sigui sakui mentres et poseeix tens unes klares ventatges ezkizofrenetikes.

Pero kex dia me la va jugar ben jugada. Gariabe no havia tingut kap problema amb ell i un dia ke fugiem d'una orda de kavronos la Pepi i xo hi erem amagats a sota d'una targeta de metro. Els kavronos van passar pero enkara haviem de tenir prou kura i vam decidir que enkara hauriem dexperar una estoneta mes a sota de la targeta de metro abans de tornar al lokal no fos que ens agafessin els kavronos i ens sodomizessin vilment. Pero no teniem gaire ganes de sortir perke tots dos extavem molt bé en la estretor de keixa targeta de metro. Extavem molt apollardats.

Pero llavors Nosfe va començar a diskutir amb mi perke ell volia collir-li un ramillet de violes i contrabaixos i jo li vai dir que era bona idea pero ke despres ke ara no havia de desaprofitar l'okasió i dedikar-li un poema improvisat. No li va agradar la idea i em va ficar al limbus. Des de akex lloc xtrany ke no nyocia de res vai veure impotent com Nosfe agafava violes, contrabaixos i alguna mandolina ke se li va xkapar mentres ke a uns metres els kavronos l'empaitaven la Pepi. En un exforç inhuma vai ocupa el meu tros de fliboide (latra meitat era la ke li vai arrendar a en Nosfe) i va reaccionar. Llavors vam intentar de atreure'ls latencio perke mempaitessin a mi pero com portava les violes em camuflaven i vai haver de seguir-los. No va ser necesari perke un vuitre ezkizofrenetik de la racia "ke maka kets" va salvar-la. I es klar ke se la va kamelar.

Kuan vai arribar al lloc del succes, el vuitre "ke maka kets" va allunyar-la de mi molt profesionalment i la seguent noticia va ser ke savien enrollat. Van ser dos nits ke vai passar kom lobotomitzat. Lo vuitre va fingir posar-se malalt i kuan es va "posar be" ja no volia saber re de la Pepi va resultar ser un kavrono disfressat de BC.

Be, no se fins a kin punt he fet be en pikar-me amb en Nosfe, en el fons ell si ke es un BC i hem fet moltes coses junts, va treballar dur kuan varem fer en ekip el diktion d'ezkizofrenetik. Pot ser no es mereix ke li retrixi llo sakui m'hagues fotut tant ke abuses tant de la meva konfiança. No es recordaba ke no m'agradaba l'olor de les mandolines.

Agurai i ke sapiguis ke no xtik daco amb xo de ke els homes no ploren. Ke passa? es ke les dones en teniu lo privilegi o ke? Buaaaah!

El ploramikes.

Xkaravajoides i kukarachoidas

Vueno pa ke veas ke no te tengo rencor te voi a kontar un kuento pa ke te vallas a dormir o asta ke me duerma yo, porke las horas ke son... A las horas ke son generalmente hai mu mala gente por la kaye, no tanto komo yo pero imaginate: vorratxos, humeras, kolgaos, gais, lesbianas, komunistas, anarkistas, hippies, pankis, raposos, xkizoos, libianikos, filosofos de poka monta i algun ke otro pasmao ke lleba ai desde por la tarde mirando las kukarachas i xkaravajos ke entran i salen de la kloaka arrastrando pelotillas de barro. No el barro sanote del kampo; sakui el barro ese negro i pringoso ke se lia en la ziudad sobretodo despues de las epidemias de gripe del desierto.

Pero ke hacer, si no hay otro barro en Makropolia (BasnaZiti pa los prekataklismikos) pos nada, los eskaravajoides i las kukarachoidas, tos enfangaos en la faena. Bamos, komo si hubiese algo mas importante en la labor ziudadana ke retirar los restos de mugre i suziedad ke los despreokupados viandandes van dejando esputo tras esputo, inconscientes ellos del mal ke generan para si mismos i para sus konjeneres.

No hay derecho! I mientras el pasmao mirandolos komo si no hubiesen kosas mas importantes ke azer. Venga i vete a tirarte un peta porai i deja a las kukarachoidas i los eskaravajoides en paz! Yokese, el kalimotxo, no te atrae el kalimotxo? No? Ni el patxaran? No? Ni el guiski, ni el voska ni nada, komo a la demas mala gente ke hai poraki? No? Ni el sexo, ni las mujeres? No, ni ke sea oral, ni kon hombres? No? No se... es ke ya, komo no sean kosas raras: Pedofilia, nekrofilia... Tampoko? Jodeeeeer, snif, snif, entonces ke te tira a ti?

Aaaah, las kukarachoidas? Si? Ke son vonitas? Si? Ya, guebon, pero es ke le iba a kontar a la Maria una historieta sovre la kukarachoidas. No ves ke no me las dejas aktuar. Las koibes i no se desiniven si las miras tan insidiosamente. No lo ves? ...Bueno, gracias... Salud, camarada!

Jo, lo ke hay ke ver, Maria. Bueno te kuento. El kaso es ke, aze mutxo, los xkarabajoides i las kukarachoidas se llevaban a parir. Pero, ke parian los xkarabajoides i las kukarachoidas? xkarabajoidillos o kukarachoidillas? Pos no, pos parian xkarachobajoidillos/as. Todo bien, ni pa uno ni pa otros. Pero claro, despues vienen las suegras i los suegros i pasa lo ke pasa: 'Mira, si tiene la misma mala leche ke tio Ladillas' o 'No crees tiene una retirada a lo Moska Akojonada?' Los tipikos komentarios ke siempre akavan kon el deskizie de las razas i la soziedad tal i komo no la komprendemos oi en dia.

Total ke de estos disturbios surgio la raza de klonikos llamada los xkarabachos/as ke tenian toda la retirada de la iaia Moska Akojonada. En canvio el otro klan desarrollo unos simbiontes ke llamaron kukarajos/as ke tenian kasi tanta mala leche komo el tio Ladillas.

No llegaron a replicar la mala leche del tio Ladillas, porke el tio Ladillas es mutxo tio Ladillas. Me akuerdo una vez ke, estando los dos en el Lokal, sono el despertador i se levanto a apagarlo i todo. Ke torrente de energia era el tio Ladillas. Si lo hubieses konozido en sus tiempos... je je.

Ahora vive en Akali, en el residenzial San Prepu (No preguntes) i se dedica a kontar xtorias sobre el gran Astrot i otros heroes lividikos. Algun dia tendre ke ir a akompanyarle pero mientras pueda librarme de ese pesao, mejor. Ademas, aki en el lokal se esta mu vien. Estamos rodeados de seguidores de la Kavra Sakrada. pero kon lo vien ke nos lo pasamos huyendo de ellos... :-)

Au, ke te follen mutxo i vien, Maria.

# Ke vestia ke eres, voki, a ver kuando kanvias de saludo!

Kuando se te okurra uno mejor i te lo plagie, Nosfe.

# Graciosillo.