Llar virtual d'en David Garcia Garzon (Vokimon)

Novetats arxivades

(2008-10-20) Posada al dia

He actualitzat la informació que hi havia per aqui que estava bastant desfasada. També he afegit noves pagines: e-presencia amb nous enllaços als blogs i xarxes socials, docencia que recopila les pagines de les assignatures que imparteixo, i publicacions que ja no es mantenen a la web de l'MTG. També he afegit a la dreta enllaços als dos principals projectes de software lliure on estic ficat: CLAM i WiKo.

(2006-01-06) Els reis m'han portat una web nova

He mogut la web als servidors de la UPF i, a més l'he reestructurada una miqueta. Espero que us agradin els canvis: Un logo, canvis als colors, menus als costats...

Nous enllaços a les assignatures que imparteixo, a les meves publicacions, als projectes en els que estic involucrat, a l'album de fotos...

(2004-08-21) Penyositats i Volcat de llibretona

He tret algunes adreces de correu dels colegues per evitar spam (potser massa tard sorry) i he adecentat la pagina de penyositats. Envieu-me els enllaços a les vostres pagines webs els que en teniu. Si no entreu a cap categoria tranquils que us faig una per vosaltres solets ;-)

Perfi m'he he comprat llibretona nova i he fet volcat al Kreation del que he trobat publicable a l'antiga. Hi ha alguns poemetes mes. Cutres com sempre. Algun bucho que en va agradar igual l'escanejo i li foto color pero aixo portara mes temps.

(2003-10-21) Patents software

Donat que la campanya de ProInnova contra l'anterior proposta de directiva de patents software ha tingut èxit, he retirat la portada de protesta. Perdoneu si us ha causat cap molestia. He mogut l'explicació de la portada de protesta a l'Opinium amb un epíleg explicant com ha acabat tot. Continuem a l'aguait, però.

(2003-08-20) Textos de Zodia y alguns nous meus

A Kreation he posat alguns textos que m'ha passat la Zodia y alguns meus que no habia actualitzat encara al sevidor. Si tens tambe cosetes que has kreat tu, envia-les i les publicare tambe. He cambiat tambe un xic la aparenca de la web. Espero que us agradi.

(2003-08-20) Adreca de correu i clau publica

Tot i que arreu de la web poso l'adreca de correu de la universitat. La que ofereixo als amics, ja no és ni la de jet ni la de wanadoo, sino:

Perdoneu que la posi aixi i sense link pero no vull que tot l'spam que rebo a la adreça de la uni s'encomani a la web de casa.

La clau publica també l'he cambiat, ara faig servir GnuPG.

Novetats actuals...