Foto de Vokimon
Llar virtual d'en David Garcia Garzon (Vokimon)

Info sobre voki

D'on sok

Visk a Sant Joan Despí al kostat de Barzelona. Sempre ha sigut un poble molt mako, i ho serà fins que l'ajuntament i les inmobiliaries acabin de destrosarho. En mig de kualsevol farra, on sigui, et trobes algú de Sant Joan. Exportem gent amb ganes de gresca, excedent de la pauperrima oferta d'oci jove a Sant Joan.

Tink una part granadina. La mare és d'un poblet de Sierra Nevada ke es diu Lanteira. Hi vaig kuan puk perkè se ke m'espera gent molt xula i molta farra. També he de mencionar Jérez del Marquesao, el poble del costat. La meva avia era d'alli i com que els jerezanos ens kuiden tan bé, és, a més, on els de Lanteira ens fotem les farres.

Parlant de farres

Zerquem antros a Barzelona on posin Korn, Pearl Jam, Deftones, Pixies... o Barricada, Reinzidentes, Rosendo, Kortatu... o Sepultura, DreamTheather, Hamlet... a ser possible un ke es pugui botar (o kom a minim ballar) i ke tankin més tard ke les 3 de la matinada.

Creatures

A l'Opinium deixo la meva opinio sobre els temes que mes em piquen i repliques d'altra gent.

Als ratos lliures, faig Kompos, Butxos, Komiks, Disleksies... Xo en krestia vol dir Musika, Dibuixos, Comics, Eskrits... Una part de keixes brakoluries les podeu trobar en el link Kreation.

Kurro

Actualment, exerceixo d'professor al Departament de Tecnologia de la Universitat Pompeu Fabra, al mateix temps que investigo al Grup d'àudio de Barcelona Media Centre d'Innovació. Anteriorment he treballat a l'empresa (EDS, Cardse) i al Grup de Tecnologia Musical de la Pompeu Fabra. Aki tinc penjat el meu curriculum si t'interesa.

Xtudis

Actualment estic fent el Doctorat a la UPF en l'àrea de la simulació acustica i so 3D.

Vaig completar el Master en Tecnologies de la Informacio i dels Mitjans Audiovisuals en l'àrea del Audio Software Engineering. La meva tesi de Master: Visual Prototying of Audio Applications

Vaig cursar Enginyeria Superior Informàtica a Enginyeria la Salle. El Juny del 2002, vaig presentar el projecte de final de carrera titulat Support XML per a una llibreria d'Audio. El projecte incloia les primeres tasques que vaig desenvolupar al MTG.

Vaig cursar Enginyeria Tècnica Informàtica també a Enginyeria la Salle. En febrer de 2000 vai defensar el meu projecte de la Enginyeria Tècnica Informàtica enmarcat dintre de la línia de Sistemes inteligents del Departament d'Informatica de La Salle. És un sistema extensible de vida artificial, que simula l'evolució natural emulant els mecanismes de expressió gènica reals. Els vitxos que els hi dic jo.

Penyositats i mala gent que conec ;-)

He fet un recull d'enllaços a les pagines de alguns dels meus amiks i amigues. Si ten konsideres un i no hi ets enviam les dades de la teva web.

Webs Temàtikes

Codders

Codders és la part de la meva web que recolza l'ensenyança de programació autodidacta i de franc. Proveeix alguns manuals d'elaboració pròpia, un lloc on pots proposar temes per fer investigació comunitària, llibreries, utilitats i links d'interes. Gran part del que abans era el meu directori public Share ara el pots trobar aquí.

El KKEP

El Klup de Karteadores Ezkizofrenetikos Perdios es una sekta kurtural ke va naixer fa molts anys en kartes amunt i avall. Tenim dikzionari propi, la nostra propia historia de la humanitat, els nostres propis postulats filosofiks... Vull dir... ke se'ns ha nat una mika l'olla fent koses.

MoDDeRs

MIDI, MOD, Trackers, Sequenciadors, Samplers, Mezkladors, Sintes virtuals... Si et sonen keixos mots, o si simplement t'agradaria coneixer coses sobre informatika i electrònika aplicades a la musika, kal ke visitis la pagina dels MoDDeR's:

Doctorials molt macos, software, fons de cancons, forums via web, cursets presencials, demos de productes, audicions... Entre tots ens ho fem i entre tots ens ho menjem.

Creative Commons License Vim Gimp Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS 2.0 website statistics