CD-MODDERS

ATENCIO!!! AQUESTA PAGINA ESTA MOLT DESFASADA: EL CD-MODDERS ARA SON DOS, JA ESTAN ACABATS I TENEN MOLTES COSES MES!!!

Feu-me un truc a veure si hem decideixo a actualitzar la pagina d'una vegada

Index

Reculades


Els Modders volem omplir un CD

Allo que tot bon aficionat als moduls voldria tenir es una bona coleccio de samples ben clasificats. Segurament que si tu ho ets, en tindras un bon munt. Volem reunir suficients samples per omplir un CD-ROM. Samples de qualitat, en diferents formats i ben classificats.

Tambe volem fer un programet curradet per fer instalacions parcials de samples que permeti fer una cerca jerarquica, escoltar-los abans, escollir el format... S'acepten suggerencies.


Contingut

Com que segurament no podrem omplir tots els 600M de samples ni que estiguin repetits en diferents formats, en l'espai que en quedi, hi ficarem altres coses que nikelaran el CD.

Per un costat ficarem utilitats com Trackers, Reproductors, Editors de samples, Extractors...

Per un altre costat, una extensa recopilacio de compos. Les compos ocupen bastant pero suposo que hi haura lloc de sobres per posar les que anem fent entre tots i una seleccio de compos de domini public.


Quant costara?

Costara el que costi grabar-ho. Encara que ens ho currem, no volem treure profit dels CD's. Tenint-lo nosaltres ja estem pagats i, si el vol mes gent, millor perque, com mes gent, mes barat surt perque es reparteix el cost de la primera copia.

Per aixo NO ES NECESARI COLABORAR PER PODER COMPRAR EL CD. Si el vols, ja ens fas un favor.

Com el preu no el sabrem fins al final, de moment, envia un mail al Voki dient que podem contar amb vosaltres a partir d'un preu.


Colaboracions

Tot s'ha de dir, fer el CD es una feinada, aixi que si algu ens vol ajudar ens faria molt felicos. A mes, hi ha coses, sobretot musicalment parlant en les que els nostres coneixements son molt limitats. Res mes i a esperar: Crapula. (Sens e-mail, snif, snif...)

Kom ho portem fins ara


Per als impacients...

No cal que esperis a que surti el CD-ROM. Si necessites samples, programes... el que sigui, envia un e-mail al Vokimon i queda amb ell per que t'ho grabi.


Gent interesada en el CD

is04069  Vokimon
is04590  Striker
is04392  Hinotori
se04195  Carles Ucher
nologin  Nanon
EI46684473@est.fib.upc.es Viktor
nologin  Juanan
nologin  Krapula
se04428  Llorl

Kom em demano un CD per mi?

Envia un e-mail al Vokimon i ell et ficara en aquesta llista. No et compromet a res, pero aixi rebras informacio per e-mail de com va el CD.

Ultima modifikazio: 30-Gen-97

End of transmision